
رفع بوی بد فاضلاب -روش های از بین بردن بوی بد چاه فاضلاب؟!
علت بوی بد فاضلاب در آپارتمان چیست؟ چرا بوی فاضلاب در آشپز خانه ، توالت، حمام و طبقه اول می پیچد؟ روش تضمینی رفع بوی بد فاضلاب چیست؟ پاسخ تمام سوالات و روش رفع بو تضمینی اینجاست.
به طور معمول روزانه بسیاری از ساختمان های اداری تجاری و مسکونی استان تهران با مشکل بوی ید فاضلاب دست وپنجه نرم می کنند.
مشکلی که اگر در آپارتمان های مسکونی به وجود آید، آرامش را از ساکنین آن ساختمان سلب میکندو زندگی برایشان سخت و غیر قابل تحمل می شود. واگر در ساختمان های اداری و تجاری این مشکل پیش آید قطعا برای کارکنان آن بخش و هم برای مشتریان و مراجعه کنندگان آزار دهنده خواهد بود.
به همین خاطر است که روزانه بسیاری از مردم به دنبال حل قطعی و تضمینی برای رفع بوی بد فاضلاب در تهران هستند.
در این مطلب قصد داریم هر آنچه در مورد بوی فاضلاب علت بو دادن لوله فاضلاب و روش های از بین بردن آن در خانه نیاز دارید معرفی نماییم پس با امیران سرویس (شرکت لوله بازکنی و تخلیه چاه تهران) همراه باشید.
گاز فاضلاب چیست؟
گاز فاضلاب مخلوطی از گازهای معدنی است که شامل ترکیباتی مانند سولفید هیدروژن آمونیاک دی اکسید کربن متان نیتروژن و هیدروژن می باشد.
در حالی که این مواد ممکن است برای اکثر مردم معنی نداشته باشد اما باید بدانید که تماس مستقیم با گاز های آزاد شده با ترکیبی از این مواد تشکیل دهنده می تواند آسیب جدی به سیستم تنفسی یا حتی مرگ را داشته باشد.
به همین دلیل می گویند عوارض استشمام بوی فاضلاب بسیار خطرناک و کشنده است.
با این حال گفته شده بوی گاز های فاضلابی که در ساختمان ها شنیده می شوند عمومابرای ساکنان مضر نیستند.
رفع سریع بوی بد فاضلاب از توالت ، آشپز خانه و حمام
برای از بین بردن بوی بد فاضلاب از دستشویی ( توالت) آشپز خانه و حمام 1فنجان جوش شیرین را به همراه یک لیوان سرکه سفید در لوله فاضلاب بریزید و اجازه دهید 30 دقیقه بماند سپس با آب سرد لوله را شستشو دهید این کار را هفته یکبار انججام دهیدتا از ایجاد بوی فاضلاب جلوگیری کنید. همچنین به طور مرتب درون لوله ها آب بریزید تا شترگلو خشک نشود.
اولا باید اشاره کنیم که ترکیبی از این مواد تشکیل دهنده می تواند باعث انتشار بوی بد می شود. اما در پایین ترین غلظت ممکن است توسط بینی انسان قابل تشخیص نباشند.
و برخی دیگر از این مواد با این که برای سلامت انسان مضر هستند اما بوی بدی ندارند و می توان گفت این گازها بسیار خطرناک تر از گازهای بد بو هستند.
دلیل عمده بویها، سولفید هیدروژن و آمونیاک هستند که عامل اصلی می باشند.
علت بوی بد فاضلاب چیست؟
بیساری از گازهای نام برده شده می توانند از طریق سیستم لوله کش فاضلاب ساختمان وارد طبقات شوند. در واقع بایدگفت علت بوی فاضلاب در طبقه اول که بیشترین شکایات ساکنین ساختمان را در بر دارد نیز به همین خاطر است.
در بیشترین موارد این گازها از طریق زیر زمین توالت واحدهای نگهبانی ساختمان و غیره به طبقات نفوذ می کند.
در ادامه این مطالب تمامی علل بوی بد فاضلاب در توالت حمام زیر زمین طبقه اول و طبقات دیگر ظرفشویی آشپز خانه و غیره را بصورت تفکیک شده توضیح داده ایم.
در زیر رایج ترین دلایل انتشار این بو در ساختمان توضیح داده شده است:
1- خشک کردن شترگلویی:
دلیل وجود آب در شترگلویی یا لوله U شکل جلوگیری از ورود گازهای نام برده شده و نهایتا پیشگیری از انتشار بویبد فاضلاب است.
آب داخل شترگلویی گازهای ترکیبی سولفید هیدروژن، متان، نیتروژن و هیدروژن را در خود حل می کندو مانع از انتشار آنها به فضای ساختمان می شود.
مهندسی غیر استاندارد و وجود مشکل در سیستم لوله کشی ساختمان می تواند باعث خشک شدن آب شترگلویی گردد و نبود آب هم قطعا انتشار بوی بد گازههای فاضلابی را به همراه خواهد داشت.

2- وجود جامدات و فضولات در شترگلویی:
ساختار U شکل شترگلویی باعث شده تا لوله مانندد تله ای عمل کند که باعث شود بخشی از فضولات و مواد جامودی که قرار است وارد چاه شوند در آنجا گیر کنند.
این عامل سبب می شود طی استفاده از لوله ها مثل زمانی در سینک ظرف می شویید آن مواد به مرور زمان فاسد شوند و فاسد شدن این مواد می تواند بوی آزار دهنده ای را ایجاد کند.
این مشکل در تمام موارد با استفاده از دریل و فنر برقی مخصوص قابل رفع است و اصلا مشکل جدی محسوب نمی شود.
3-گازهای سپتینک:
فضولات چاه های فاضلابی توسط باکتری های ی هوازی تجریه می شود.
تجزیه شدن باکتری های چاه باعث ایجاد گاز های می شود که سولفید هیدروژن ، آمونیاکک، دی اکسید کربن، متان ، نیتروژن و هیدروژن نام دارند.
این گازاگر غلظت کمی داشته باشند علت بوی فاضلاب خانه خواهند بود و در غلظت بالا همانطور که توضیح داده شد باعث صدمه دیدن دستگاه تنفسی و حتی مرگ می شوند.
برای جلوگیری از انتشار این گازها در مسیر لوله ها از شتر گلویی یا همان زانویی استفاده می کنند تا آب مانع از خروج گازها شود.
