میوه هایی که باید هر روز باید خورد

8 اشتباه رایج درمصرف سرکه سیب که باید از آن ها دوری کنید

سابقه ی استفاده از سرکه سیب به هزاران سال قبل بر می گردد. در گذشته ، از سرکه سیب برای کمک به سم زدایی بدن ،تصفیه خون ، پاکسازی غدد لنفاوی و تقویت سیستم ایمنی استفاده می شدو امروزه  ، سرکه ی سیب دوباره در کانون توه قرار گرفته است . این ماده نه تنها در درمان طبیعی اواع بیماری ها کاربرد دارد، بلکه می تواند برای تهیه ی انواع سس یا به عنوان پاک کننده ی خانگی هم مورد استفاده قرار گیرد. راه های مختلفی برای مصرف سرکه سیب وجود دارد که بعضی  ازآن ها نادرست و حتی خطرناک هستند. به همین دلیل ، مقاله امروز امیران سرویس را به نحوه ی مصرف سرکه سیب اختصاص داده ایم . با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید . 

اشتباهات رایج در نحوه ی مصرف سرکه سیب

اشتباهات زیر نه تنها فواید سرکه سیب را از بین می برند. بلکه ممکن است سلامتی شما را در معرض خطر دهند: 

سرکه سیب

1. سرکه سیب را رقیق نمی کنید

اگر سرکه ی سیب را به صورت رقیق نشده می نوشید باید در این روش تجدید نظر کنید . سرکه سیب مزایای زیادی برای سلامتی دارد، اما خوردن آن به صورت رقیق نشده مضر است . به دلیل ماهیت اسیدی سرکه سیب استفاده ازآن به این روش ممکن است مری و معده را تحریک کند و به آن ها آسیب بزند. بنابراین توصیه می کنیم به فکر سلامتی خود باشید و همیشه سرکه را رقیق کنید . استفاده از آب بهترین راه برای رقیق کردن سرکه سیب است . آب از گلو مری معده ی شمادر برابر اسید محافظت می کند .

اگر بعد از غذا خوردن عادت به نوشیدن سرکه ی سیب دارید روال خود را تغییر دهید. به گفته ی متخصصان تغذیه مصرف سرکه ی سیب قبل از غذا خوردن و با معده ی خالی می توانید برای سلامتی مفید باشد . البته ذکر این نکته ضروری است که بهتر است معده ی شما بعد از مصرف سرکه برای مدت طولانی خالی نماند.
دربسیاری از مردم ، به ویژه با افزایش سن شیره ی معده که به تجزیه و هضم غذایی کمک می کند کاهش می یابد . مصرف کمی سرکه سیب رقیق شده درست قبل از صرف غذا می تواند به جایگزینی این ماده ی از دست رفته ودر نتیجه هضم راحت تر غذا کمک کند. نتیجه ی نهایی این است که احتمالا بعد از غذا خوردن کمتر دچار نفخ یا سوء هاضمه می شوید .
علاوه بر نوشیدن سرکه ی سیب رقیق شده ، می توانید از آن برای تهیه ی سس سالاد هم استفاده کنید . سس سالاد راه ی دیگری برای بهره مندی از خواص سرکه سیب است .

سرکه سیب

3. بوی آن را استشمام می کنید

سرکه ی سیب ممکن است باعث واکنش ناخوشایند در بینی یا چشم ها شود. بنابراین بهتر است از بو کردن آن بپر هیزید . با یاد داشته باشید که سرکه به دلیل داشتن بوی قوی می تواند به عنوان محرک عمل کند. پس مراقب باشید هنگام نوشیدن سرکه آن را استشمام نکنید یا حد اقل تنفس عمیق انجام ندهید .
بهترین نحوه مصرف سرکه سیب این است که آن را با مقداری آب رقیق کنید تا بوی قوی سرکه کاهش پیدا کند. کارشناس رقیق کردن سرکه ی سیب را برای محافظت از دندان ها و مری هم مهم می دانند.

سرکه سیب

4. آن را مستقیما از لیوان می نوشید

حتی زمانی که سرکه ی سیب رقیق شده باشد ، همچنان یه ماده ی بسیار اسیدی است که می تواند به مینای دندان آسیب برساند. بنابراین ، اگر با نحوه ی مصرف سرکه سیب آشنا نیستند، آن را جرعه جرعه یا مستقیما از لیوان ننوشید. در عوض، سعی کنید برای نوشیدن سرکه سیب از نی استفاده کنید تا کمترین تماس ممکن را با دندان شما داشته باشد. کارشناسان توصیه می کنید که حداقل تا 30 دقیقه پس از مصرف سرکه ی سیب از مسواک زدن دندان های خود اجتناب کنید.

5. از ابتدا مقدار زیادی سرکه ی سیب می خورید

سرکه ی سیب برای سلامتی شما مفید است اما مصرف زیاد آن توصیه نمی شود. در حقیقت،زیاده روی در مصرف هر خوراکی مفیدی معمولا مشکل ساز است و سرکه ی سیب هم از این قاعده هم از این قاعده مستثنی نیست. به خصوص اگر به تازگی مصرف سرکه ی سیب را شروع کرده اید ، باید مطمئن شوید که بیش از حد از آن استفاده نمی کنید .
بهترین کار این است که مصرف سرکه ی سیب را از مقادیر کم شروع کنید. این کار به شما کمک می کند که نحوه ی واکنش بدنتان را نسبت به آن بسنجید . اگر سرکه ی سیب باعث ناراحتی یا سوزش معده ی شما می شود، مقدار آن را تا حدی که علائم برطرف شوند کاهش دهید . علاوه بر این افزایش تدریجی مصرف سرکه به شما این امکان را می دهد که با طعم و مزه ی آن ساز گار شوید .
حتی اگر همه چیز به آرامی پیش برود و هیچ مشکلی نداشته باشید هرگز نباید میزان مصرف سرکه ی سیب از 2 قاشق غذاخوری در هر وعده فراتر برود . حتی وقتی سرکه را در آب رقیق می کنید ، مصرف آن را به 2 قاشق غذا خوری محدود کنید تا به عوارض جانبی مضر یا آزار دهنده مبتلا نشوید .

6. درست قبل از خوابیدن از آن استفاده می کنید

همان طور که گفتیم مصرف سرکه ی سیب قبل از صرف غذا ایده ی خوبی است، اما استفاده از آن قبل از خواب توصیه نمی شود. چون احتمالا احتمال بازگشت سرکه به سمت مری وجود دارد. حتی اگر سرکه سیب رقیق شده باشد ، تماس آن با مری می تواند به این عضو مهم دستگاه گوارش آسیب بزند. 

صرف نظر از زمان روز ، باید پس از مصرف سرکه سیب حداقل تا 30 دقیقه از دراز کشیدن یا خوابیدن اجتناب کنید تا مطمئن شوید که باعث رفلاکس(برگشت محتویات معده به سمت مری ) وتحریک مری نمی شود.

7.هلیکوباکتر پیلوری دارید ، اما سرکه ی سیب می خورید

سرکه سیب در اکثرا موارد می تواند سلامت دستگاه گوارش را بهبود بخشد ، اما این ماده ی اسیدی باعث بدتر شدن بعضی از بیماری ها ی معده می شود.
هلیکوباکتر پیلوری(h.pylori) یک نوع باکتری است که در ابتلا به زخم معده نقش دارد. متاسفانه در افرادی که هلیکوباکتر دارند. سرکه سیب (و اسید موجود در آن) می تواندباعث تحریک بیشتر معده شود. اگر در مورد نحوه مصرف سرکه سیب و عوارض احنمالی آن شک دارید حتما با پزشک خود مشورت کنید .

نوشیدن سرکه سیب تنها راه استفاده از آن نیست. شما می توانید از مزایای این ماده برای بهبود پوست تان هم استفاده کنید . سرکه سیب به از بین بردن آکنه و شوره ی سر یا حتی کاهش آفتاب سوختگی کمک می کند. اما نحوه ی استفاده از آن اهمیت زیادی دارد.
فرقی ندارد که هدف شما از استفاده از سرکه سیب چیست در هر صورت بسیار مهم است که آن را رقیق کنید و مدت زمان تماس آن را با پوست به حداقل برسانید . وقتی سرکه سیب برای مدت طولانی روی پوست قرار می گیرید . می تواند سلول های پوست را از بین ببرد باعث فرسایش پوست شودو حتی به بروز سوختگی شیمیایی منجر شود حجم آبی که به سرکه اضافه می کنید باید 8 تا 10 برابر آن باشد .

از آنجا که سرکه ی سیب سرشار از اسید است ، زیاده روی در مصرف مری را تحریک کند و به دندان آسیب بزند. برای  جلو گیری از این مشکلات  همیشه سرکه سیب را با آب رقیق کنید و آن را از طریق نی بنوشید .

سرکه سیب ممکن است با بعضی از دارو ها مثل دیورتیک ها (ادرار آورها)ملین ها و انسولین تزریقی تداخل داشته باشد. درصورت استفاده از هر نوع داروییی قبل از مصرف سرکه سیب با پزشک مشورت کنید. 

چنانچه سطح پتاسیم خونتان پایین است زیاده روی در مصرف سرکه سیب باعث بدتر شدن وضعیت شما می شود. اگر بیماری کلیوی دارید از مصرف بیش از حد سرکه سیب خودداری کنید. چون ممکن است کلیه ها ی شما قادر به تحمل سطوح بالای اسید نباشند.÷

خدمات امیران سرویس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای تماس ( کلیک کنید )